Ferie i Frederikssund

Krible-krable - åben grejbank

For enden af Linders Allé ligger et fint, lille udendørsareal, hvor Nationalpark Skjoldungernes Land har en info-port. Hver onsdag i sommerferien bliver porten åbnet, og du kan låne udstyr til forskellige krible-krable aktiviteter. Fang smådyr med undersøgelsesgrej, kig på fugle med kikkerter, find blomster eller spil blad-bingo – der er mange måder at undersøge naturen på stedet. Du kan også finde aktiviteter til at lære herregården bedre at kende.

Den åbne grejbank er velegnet for en hyggelig og aktiv familieudflugt for små og større børn og (bedste)forældre samt grupper. Medbring gerne mad og drikke, som kan nydes ved borde og bænke på stedet. Det er også muligt at købe kaffe, kage, is og andre lækkerier i museets café.

Find viden om Selsø-området, tag en nationalparkfolder og bliv inspireret af kortene til en gåtur. Det hele finder du i nationalparkporten ved Selsø Slot.

Målgruppe: Børnefamilier.

Dato: Hver onsdag i sommerferien – 30. juni, 7. juli, 14. juli, 21. juli, 28. juli, 4. august.

Tid: Klokken 11-16.

Sted: Nationalparkporten ved plænen for enden af Linders Allé – før indgangen til Herregårdsmuseet Selsø Slot. Parkering ved Selsø Kirke, Selsøvej 28

Pris: Gratis.

Læs mere her: www.nationalparkskjoldungernesland.dk  

Følg os her:www.facebook.com/nationalparkskjoldungernesland