Ferie i Frederikssund

Natureventyr – Jagten på Agathes spøgelseshest

Flere steder i Nationalparken Skjoldungernes Land finder du skjulte Natureventyr – ét af stederne er Selsø Slot. Natureventyr er skrevet unikt til området, og alle turene er frit tilgængelige i appen ”Natureventyr”.

Natureventyret ved Selsø Slot tager jer med på opdagelse i herregårdslandskabet. Turen starter ved Selsø Kirke, hvor I møder præstesønnen Severin, som går på jagt efter herregårdsfruens forsvundne hest. Ruten tager jer med forbi Selsø Sø, der er et vigtigt fuglereservat og turen ender foran Selsø Slot, hvor der er borde og bænke til at nyde madpakken. 

Kort om Natureventyr

Med app’en Natureventyr kommer I med på tur rundt i landskabet, hvor et nyt kapitel i fortællingen åbnes op forskellige steder i området. Undervejs bliver børnene inddraget i fortællingen gennem spørgsmål og udfordringer, de skal løse. Ved at kombinere de bedste og mest børnevenlige naturruter med leg, bevægelse, udfordringer og læring, er visionen bag Natureventyr at skabe underholdende og meningsfulde oplevelser for børn og deres voksne ude i naturen.

Målgruppe: Børnefamilier - for børn i alderen 3-8 år.

Dato: Hver onsdag i sommerferien – 30. juni, 7. juli, 14. juli, 21. juli, 28. juli, 4. august.

Tid: Klokken 11-16.

Sted: Nationalparkporten ved plænen for enden af Linders Allé – før indgangen til Herregårdsmuseet Selsø Slot. Parkering ved Selsø Kirke, Selsøvej 2.

Tilmelding: Ingen tilmelding – download app’en ’Natureventyr’. 

Læs mere på Nationalpark Skjoldungernes Lands hjemmeside.

Følg os her:www.facebook.com/nationalparkskjoldungernesland